Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Kényelmes, igényes szoba, Remek konyha
Nem értesítettek előre, hogy a wellnessen épp karbantartás lesz, és nem lehet a medencéket használni.
Nagyon drága minden. Az italok, a masszázs stb. :-(
a legjobb szálloda, amit ismerünk
nincs
Minden a várakozásnak megfelelt. A személyzet nagyon udvarias.
Nekünk - 9 éves gyermekünkkel - tökéletes a fürdő részleg. A gyermek szem előtt volt az élménymedencében, a külső úszómedence még a kinti hideg ellenére is szuper volt. Az ételek minősége és a választék is kifogástalan. Észrevehetően gondoltak a gyermekek ízlésére, ami szerintünk nagyon fontos. Mi már másodszor pihentünk itt.
A teremgarázsban a parkolási díj sajnos aránytalanul magas.
A szobánk nagyon kényelmes és tiszta volt, ízlésesen berendezve. Az étkezés szintén kiváló volt, széles választékkal, udvarias, segítőkész kiszolgálással.
A játszószoba nagyon kicsi és szerényen felszerelt, a wellness részleg szolgáltalásai inkább az idősebb (65 év feletti) korosztálynak szólnak, kicsi gyerekes családoknak nem javasolnám a szállodát.
a legjobb szálloda, amit ismerünk
nincs
Nagyon kényelmes gyermekes családok számára, szuper a medence,az apartmanok mérete megfelelő, jó hogy van gyerekmenü, jók az animátorok.
Nincs ételallergiás menü, az apartmanokban a kihúzhatós ágy kényelmetlen, egyik alkalmommal mozgáskorlátozottak számára kialakított szobában szállásoltak el, ami nagyon kényelmetlen volt.
Szinte csak pozitív élményben volt részünk párommal, minden évben vissza megyünk nyaralni. Kedves személyzettel bőséges étel és ital választékkal, szolgáltatásokkal. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Két negatívum van: korán zár az uszoda, illetve a vacsora idő is lehetne tovább.
kedvesek, mindenki a munkajara koncentral, segitokeszek. a szoba szep es tiszta volt.
a parkolo egy masik epuletben volt, amit csak epuleten kivul lehetett megkozeliteni.
Tökéletes kikapcsólódás élménye kisgyermekes családoknak.
Kellemes környezet, otthonosság, remek szolgáltatások.
-
Minden nagyon szép és jó, nagyon ajánlom mindenkinek :)!
Ilyen nincs!
A konyha nagyon jó volt. A szállodából minden gyorsan megközelíthető.
A parkoló hely elég kicsi a szálloda előtt, és nincs kiírva normálisan, hogy be lehet e hajtania porta elé vagy sem. Nekünk legalábbis nem volt egyértelmű, ezért a check-in 15 perces idejére pár száz forintot fizethet az ember, a szálloda előtti parkoló részen. A mély parkolót, csak a chek-in után lehet használni. Másrészt elég magas árai vannak a szállodának, így az 1000 Ft feletti parkolási díjat/éj egy kicsit magasnak találom. Pontosan már nem emlékszem az összegre.
Kényelmes szoba, Hihetetlenül nagy választékú svédasztalos étkezés, Kedves személyzet
nincs ilyen