Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Nagyon kedves ,barátságos fogadtatás,majd a személyzet többi tagja is messzemenőleg barátságos volt!
Nem tudok rossz véleményt!
Központi fekvés, Kulturált szobák
Az egész házban étterem szag (nincs elszívás), A fürdő helyiségben nincs (rossz) az elszívás, A wellness részleg üzemeltetése gyenge
Reggeli és vacsora bőséges volt, a választék nagy volt. A személyzet kedves volt és segítőkész. A szoba tiszta volt.
A szoba es a wellness szolgaltatasok jok voltak, a szemelyzet kedves, segitokesz. a hotel elhelyezkedese kituno. csendes, kisgyerekkel is jo valasztas volt.
Az elso vacsorank rossz volt, alig volt kint etel amibol valaszthattunk volna. gyakori utazokent felhaboritonak tartom h a vacsora melle meg viz sem volt elerheto teritesmentesen, csak meregdragan lehetett utalokat vasarolni. a reggelihez kirakott uditok ihatatlanok, nemhogy gyumolcsot nem lattak, de teljesen fel voltak vizezve.ezt leszamitva a reggeli valaszteka megfelelo.
Tetőtéri szoba ellenére kifogástalan berendezés és szobanagyság/ kisebb konyha is található benne/étkezés. wellness szintén színvonalas abszolút központi fekvés.
Ma már kisebb szállodák is szoba szinten oldják meg a WIFI szolgáltatást
Nagyon szép szálloda jó fekvéssel, gyors kiszolgálás, rugalmas ügyintézés. Az étkezés választékos és megfelelő. A wellnessrészleg pont a célnak megfelel, hamar nyit és igy reggel is lehet úszni, szaunázni.
Nem volt
Nagyon választékos ételeket kaptunk és a pincérek is barátságosak voltak. Szaunák és az aroma kabin szuperok voltak.:)
Nincsenek
Nagyon finom, bőséges és változatos ételek! A hotel kitűnő elhelyezkedésű, nagyon szép belső résszel rendelkezik! Központi fekvéséből adódóan gyalogosan minden egyszerűen megközelíthető.
Wellness rész bővítésre szorul, külső medence is jó lenne.
Nagyon kedves személyzet, segítőkészek voltak. A wellness részleg nagyon tetszett.
A reggeli nem volt teljesen friss az egyik napon. A szobában az ágy közelében nem volt villanykapcsoló.
Színvonalas, kellemes környezet; felkészült, szakmáját értő és szerető személyzet; telt-házas időszakban voltunk a szállodában, ennek ellenére egy pillanatig sem éreztünk zsúfoltságot!
-
-