Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Hotel Tisza Szolnok
Mikor szeretnél utazni?
{{ vm.formData.adults_number }} {{ vm.formData.children_number }} {{ vm.allocationTemp }}
{{ item }}. gyerek év
Kötelező
Nem lehet negatív
18 évnél nem lehet több
Lefoglalom Ajánlatkérés Időpontválasztás
{{ vm.accommodationPrices.min_price_package_name }}
{{ vm.accommodationPrices.packages[vm.recruitPackageId].min_price_no_discount_package | money }} {{ vm.accommodationPrices.min_price_package | money }}
{{ vm.isLoadingPrice ? '' : vm.minObject.price | money }} {{ vm.isLoadingPrice ? '' : vm.bestMinPrice | money }}
  • {{ item.package_name }}
    {{ item.person_num }} fő/{{ item.nights_num }} éj {{ item.min_price_package | money }}

Leírás

A Tisza Szálló és Gyógyfürdő a Tisza folyó partján, Szolnok belvárosában, parkosított környezetben található. A szállodát 1928-ban Hegedűs Ármin tervei alapján neobarokk stílusban építették, és az épület azóta is ennek szellemiségében, eredeti értékeit és hangulatát megőrizve fejlődött. Reméljük Önt is vendégül láthatjuk! 33 darab szobánk 3 emeleten, és 3-féle kategóriában hivatott vendégeink igényeit minél jobban kielégíteni. A szállodai szobák felszereltsége a háromcsillagos sztenderdnek megfelel, minden szoba fürdőszobás, valamint LCD Tv-vel, telefonnal, minibárral szolgálja az ide látogatók kényelmét. Superior szobáink a földszinten, és az első emeleten találhatóak, barokk stílusú bútorzattal rendelkeznek. Standard és manzárd szobáink a második és a harmadik emeleten találhatóak. Lift kialakítására ez idáig még nem került sor, de a jövőbeni tervekben szerepel, az épület műemlék jellegének figyelembevételével. Szobáink többsége kétágyas szoba, de a felsőbb emeleteken már három és négyágyas szobák is a vendégek rendelkezésére állnak. Családok részére 2-2 szobánk az első és második emeleten összenyitható, amelyek így lakosztályként is funkcionálhatnak. Szállodánk összesen 73 fő elhelyezésre alkalmas. Szobáink felszereltségében a lehetőségek egész sora áll a vendégek előtt, amelyekből kedvükre válogathatnak. Vannak Tiszára és Színházra néző szobáink, ágyak tekintetében franciaágyas és külön ágyas, a fürdőszobák tekintetében kádas és zuhanykabinos szobáink. A többségében légkondicionáló szolgálja a további kényelmet. A szálloda egész területén elérhető az internet kapcsolat. Fő vonzerőnk a termálfürdőnk. A szálloda építési munkálatai során talált hévíz hatása kettős: ezzel biztosítják a szállodai és éttermi részek vízellátását és egy nagyon hatásos fürdőrész üzemeltetését, amely nagy népszerűségnek örvend. A szállodához közvetlenül kapcsolódó gyógyfürdő a török fürdőkre emlékeztet. A fürdő három medencével rendelkezik, melyek 34°C, 37°C és 20°C-osak, utóbbi a szaunák utáni hideg fürdőzésre szolgál. Szállodánkban lehetőség van különböző rendezvények szervezésére, vállaljuk konferenciák, üzleti megbeszélések, céges rendezvények, esküvők, születésnapok, névnapok és egyéb rendezvények lebonyolítását.

Hotel Tisza Szolnok csomag ajánlatai

Szálloda szolgáltatások

  • Zárt parkoló Zárt parkoló
  • Akadálymentesített Akadálymentesített
  • Beltéri élménymedence Beltéri élménymedence
  • Infra szauna Infra szauna
  • Büfé Étterem Büfé Étterem
Ebben a szolgáltatás kategóriában nincs hozzárendelt szolgáltatás
  • CD és DVD lejátszó CD és DVD lejátszó

Vendégeink véleménye

Gerhardtné László Gréti
Központi elhelyezkedés, a szálló mellett gyönyörű park van. Kellemes a fürdő, a szálló egykori szépségéből még öriz valamit.
Hotel Tisza Szolnok - Magyarország, 5000 Szolnok, Verseghy park 2.