Kérdésed van? Kérdésed van?
Örömmel segítünk!
Örömmel segítünk! Chat
Bőséges reggeli, finom és változatos, a játszósarkot a kicsik nagyon élvezték, a belváros szívétől pár percre, csodás kilátás a szobából
A szobák tisztaságán lehetne javítani (pl. hajszálak fürdőben), a játszósarok túl kicsi, hogy xbox és egyéb nagygyerekes játékoknak is helyet adjon. Szülők nem tudnak leülni a kicsikkkel., kevés magyar nyelvű tévécsatorna (csak 6)
A szobában nem tudtunk kényelmesen ülni. Csakl
Csöndes, nyugalmas hely a 8. emeleten. Gyönyörű kilátás a Tisztára. A személyzet segítőkész. A berendezés egyszerű, de ízléses és kényelmes.
mindennel elégedettek voltunk.
Figyelmes, készséges, nem tolakodó személyzet, xbox sarok-billiárd-jakuzzi-könyvtár-konditerem-remek szolgáltatások, gazdag reggeli választék, rugalmas vacsora pincérek, csodás panoráma kilátás a 8. emeletről!!! köszönjük!
Szép, rendezett, tiszta a személyzet udvarias. A kiszolgálás remek.
A bár elég drága. Éjszaka nagyon meleg volt a szobában / még nem működött a klíma./
A szobák tiszták voltak a kilátás a Tiszára pedíg egyszerűên szuper! A szálloda elhelyezkedése tökéletes, közel van mindenhez. A személyzet udvarias és segítőkész! Csak ajánlani tudom.
igazi családbarát szálloda, nagyon választékos reggeli, gyors probléma megoldások,kellemes környezet és jó elhelyezkedés jellemzi a szállodát.
nem volt.